From Russia with Love


Today I had an amazing time pretending to be a Russian spy for an hour or so! The theme came up when I saw the coat and the hat at the same time, and then, a split second after that, remembered I always wanted to do a photo shoot at the KGB café at downtown Belgrade. Et voilá – the final result! Everything I am wearing is P…S…Fashion, except the shoes, they are Solo shoes.

Htela bih da se zahvalim svima na divnim rečima upućenim povodom prve saradnje sa P…S… Fashion-om i evo sa radošću da objavim i drugi post urađen u saradnji sa istom modnom kućom! Za prvi post, kao što znate, inspiracija mi je bila Pariz, a ovaj put se nametnula jedna druga prestonica – Moskva! Na tu ideju sam došla u trenu, to jest kada sam ugledala šubaru i kaput zajedno. Kada sam razmislila gde bih slikala kombinaciju KGB kafe se nametnuo kao najlogičniji izbor. Od glave do kolena sam obučena u P..S.., a na petama mi je Solo obuća.

Svi komentari, naravno, ulaze u obzir za nagradnu igru iznenadjenja!

Photos by Sena Bekrić

Big thanks to KGB Cafe for the hospitalityOvaj post doduše ne mogu da završim bez narednog seta slika. Nakon fotkanja smo Senac i ja ušle unutra da popijemo čaj i kafu, da se malo zgrejemo, i tada smo upoznale Klimu. Klima je najbolji model kojeg sam ja imala čast da fotografišem. Kada vidite fotke, mislim da ćete shvatiti na šta mislim.


Diotima

42 Comments

 1. Apsolutno sam bez reci… Nadam se da cu te uskoro gledati u nekom filmu, ili makar da ces pokrenuti vlog! 🙂 ti si zaista cudo! 🙂

 2. STA TREBA RECI JELENA DA JE SVE SVEDENO,LEPO,KAD STE VI U PITANJU, A TU MISLIM I NA FOTOGRAFIJE I SVE,I OPET SE PONAVLJAM VI STE STVARNO JEDINSTVENI U OVOME PO SVOJOJ JEDNOSTAVNOSTI!

 3. *Meni se cela kombinacija dopada,jedino bih zatvorene sandale zamenila čizmicama do gležnjeva u nekoj zemljanoj nijansi.

 4. Sve je fenomenalno, ali izdvojila bih torbu (nisam normalna sa tim torbama više :))
  Obožavam PS Fashion, zaista je najbolji domaći brend. Mada sam ja najviše kupovala odela i haljine. I nešto malo trudnjačke garderobe 😀
  Jovanka Petrović

 5. ju, ja mislila stvarno si u Rusiji 🙂 super je ideja, jedva cekam da vidim sta je sledece! Outfit mi se bas dopada, narocito haljina i torba 🙂
  Suzana Petrovic

 6. Subaraaa! meni ne stoji,ali sam im se oduvek divila! 🙂
  Jasmina S.D.

 7. КРАСИВА! 😀
  Ovaj kaput je fenomenalan, ja ga merkam od kako je stigao 🙂 Obozavam PS fashion zbog ovog EKO krzna!!!
  Kristina Reković

 8. Kombinacija je jako moćna, a celi ambijent na slikama deluje kao iz nekog ruskog špijunskog filma. Jako upečatljivo!
  Pssst,ko još nije provalio, agent na tajnom zadatku je Klima! 😉

 9. Divno izgledas, kombinacija je super, jedino sandale kvare utisak jer mi nikako ne idu uz bundu i subaru. Uz neke kratke cizmice to bi bio pun pogodak 🙂

 10. Sve mi je super, samo mislim da su rukavice bež ili tamno braon da bi bilo mnogo lepše, ali ti bolje znaš a i nisu ukusi svi isti.

 11. Sve mi je super, samo mislim da su rukavice bež ili tamno braon da bi bilo mnogo lepše, ali ti bolje znaš a i nisu ukusi svi isti. Milica Lalić

 12. Mnogo ti lepo stoji ta odevna kombinacija. Bila bi divna i kao Ruskinja. 🙂

 13. Gledam ovaj post,a u pozadini slusam Larinu pesmu iz filma ”Doktor Zivago” iiiii * * * * * * * * * * * * * * * eto magije,za trenutak sam otputovala u Rusiju <3 !

 14. Ovim postom si me, iako sam navikla na tvoje transformacije i odlične kombinacije, potpuno oborila s nogu! 🙂 A kaput je WOW!

Leave a Reply

Your email address will not be published.