Wowcracy and Vogue Talents

I’ve been chosen by the editors of the site Wowcracy, that collaborates with Vogue Talents, as one of the best dressed in their Call the Tune competition!!! I am so honored, especially because I am now officially the part of the Endless Fashion Weeek -Bloggers Hub!


Za one koje prate moj fejsbuk profil znate da sam postala clan ekipe Vogue talents!! Rekoh da malo pojasnim o cemu je rec, pogotovo da se ne biste zbunili jer cu od sada pored svojih outfit postova sve cesce da objavljujem postove o kolekcijama  koje su se se prijavile na Wowcracy platformu.

Vogue talents je deo Vogue-a koji se fokusira na dizajnere koji se probijaju. Sajt Wowcracy isto to radi – to je platoforma za mlade dizajnere, gde oni predstave svoje kolekcije i imaju sansu da zarade novac koji im je potreban za realizaciju te kolekicje. Wowcracy saradjuje sa Vogue talents vec godinama. Pre par meseci mene je Wowcracy startovao na mejl da ucestvujem u njihovom takmicenju jer traze blogere. Trebalo je da saljem svoje odevne ideje za sezonu jesen/zima 2014/2015. Call the Tune se zvalo takmicenje i vazilo je i za dizajnere i za blogere. Pre par dana su me njihovi urednici odabrali za jednu od blogerki koja je najbolje odgovorila ne temu i tako sam postala njihov zvanicni bloger koji utice na to koje ce kolekcije da se realizuju, i koje ce kolekcije Vogue talents da  razmatraju da objavljuju na svom sajtu.

Stvarno se osecam pocastvovano ljudovi moji, moram da priznam – blog mi nije napunio ni dve godine, poceo je kao hobi , a evo postadoh deo Vogue ekipe. Zaista se mnogo lepe stvari desavaju kada radite ono sto volite!!!

Dio Vog talent crop


Sutra ce biti outfit post koji ide utorkom, ova dole slichica je samo preview, a naravno bice i nagradna igra jer zelim da proslavim sa vama sto sam deo Voga! Vidimo se sutra ovde!

Diotima beautiful indian

Diotima

Diotima

4 Comments

  1. Pa ovo je divno! Bravo draga Diotima, zasluzila si! :))) Samo napred! Jedva cekam novi post :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.