In a park

Napomena: ove fotke su od 16.10.2012!

Nisam luda da po ovom vremenu, kakvo je zadnjih dana, idem ovako obučena. Niti sam toliko dobar fotošop mag da izmislim sunce na fotkama. Dakle, fotke su od pre 12 dana. A to što ih nisam kačila do sada, to je već druga priča.

1
Haljina je New Yorkerka ;) Oko 1800-1900, ne secam se…Uf, toliko je divna na dodir, kao fini mekani velur… Ima ih još uvek, makar u Ušću, videh ih pre neki dan.


E, a jaknica….prošle godine sam kao luda zapela ”oću svetlu teksas jaknu, i oću je”, ali cvrc – nije je bilo nigde! Mislim, nije je bilo nigde, a da nije bila tipa 5000 u Zari… Međutim, kako u životu biva kada nešto istinski želite, našla sam ovu za svega 400 kinti. Toplo preporučujem da sa vremena na vreme bacite pogled na sve one fejsbuk online second hand prodaje odeće. Tako ja kupih ovo moje čudo.
Tada su mi ove Oh la la cipelice bile nove, sada su već iznošene..pa dobro, imam lepu uspomenu na to kako su izgledale dok nisu posivele…
Cvidže su bile 300 kinti. Tamo, na Zelenjaku, u radnjici pored Meka. Ili jednostavno – kod Kineza.
Moja draga, predraga, Dekupaž majstorije torbica.
E, ovaj satić mi je i nakon dve nedelje presladak toliko da se ne dovajam od njega. Koštao je svega 200 kinti na sajmu antikavarnih stvari u Pančevu! Sledeći sajam bi trebalo da je uskoro u BGu, u hotelu Slavija, valjda…ne škodi da svrnete. Ko zna šta sve lepo možete da nađete.


Diotima

Diotima

27 Comments

  • Thank you so much Mira! :) :)
   Yeah, I love them too – they were so cheap that I don’t have to worry about them getting broken or something since I can always get another pair for 3 euros :D I love it whan I dont have to think about things since they are only – things :)

  • Привет Juliet! Очень приятно!
   Спасибо! :)

   And that’s basically ALL I know to say or write in Russian! :)
   Thank you so much for that comment, really!!

   kisses from Serbia!

 1. Sad sam pronasla tvoj blog i morala sam odmah da te zapratim…! :)
  Super post, lepo je videti devojku koja ume da sastavi odlicnu kombinaciju a da nije svaki komad na njoj od po 100 evra.
  Prelepa kombinacija, jaknica je divna! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.