MArt by Nina

I think that this dress speaks for itself loudly enough – it does not need any more words coming from me. It’s just perfect, I mean, look at it! You can wear it for a day out, or a night out, or simply all day long! Either way you are gonna stand out, that’s for sure.

Dress – MArt by Nina

Find MArt by Nina on ETSY

Ova ručno oslikana haljina govori sama za sebe, nema potrebe da se ja tu mešam i piskaram nešto. Svaka ti čast Nina, stvarno si napravila vrhunski odevni komad – upečatljiv, udoban i nosiv! Ako mene pitate neophodno zlatno trojstvo kada je odeća u pitanju, a nekako sve ređe se dešava da su sve tri kategorije ispunjene. Zato ovo ‘aljinče ima posebno mesto u mom ormaru.

***

Prvo sad da se izvinim što kasnim par sati sa objavljivanjem posta i rezultata nagradne igre, ali ova netaknuta priroda na Divčibarama ne uzgaja wi-fi, pa smo ga ja i moj Sokrat malo teže našli! Ali sada kada jesmo, odmah želim vam se zahvalim svima na onim istinski pesničkim komentarima ostavljenim na prethodnom postu! Podsetile ste me na osmehe (pod broj 1,2 i 3) na Dučića i njegovo Podne, na spoj lepote i svetlosti, na sladoled u kornetu,  na iskorišćene prilike… Naterale ste me da se zamislim šta sve leto predstavlja i da ga još više zavolim i prigrlim, čak i kada je ovakva jara napolju. Hvala vam, stvarno je bilo uživanje čitati vaše reči i misli!

Nažalost, dobitnica Sundance seta može da bude samo jedna, a njeno ime je Jasmina Makuljević. Zamolila bih Jasminu da mi se javi na mejl OVDE, da se dogovorimo oko slanja poklona!

Ali ne sekirajte se ako niste baš vi dobile set jer možete sebi na drugačiji način da ulepšate leto – totalno jedinstvenom torbicom! Upravo počinje nova nagradna igra u kojoj možete da osvojite MArt by Nina tašnicu ručno oslikanu po želji, naravno u dogovoru sa kreatorkom! 

Tri laka pravila:

1. Lajkujte MArt by Nina stranicu

2. Tagujte se na ovoj slici

3. U komentaru na istu tu sliku pomenite, odnosno tagujte još dve prijateljice

Za svega par dana, u četvrtak 23. jula, objavljujem dobitnicu u novom postu ovde na blogu.

Srećno svima!

*Nagradna igra važi za stanovnike Srbije, zbog plaćanja poštarine, ali mogu da učestvuju svi odakle god da su ako imaju nekoga u Srbiji da preuzme nagradu umesto njih!


All photos are by amazing Jelena Mitrović photography


Diotima

Diotima

17 Comments

  • Stvarno jeste, uživanje je nositi je!
   Privlači poglede na pravi način! :)

 1. Vrh slike, vrh haljina, vrh ti!
  Kako si uspela tako kosu da uviješ, molimte reci mi! :)

 2. Pa ti si devojko cudo! Kako samo uspevas da istovremeno budes elegantna i prefinjena i sexi, ja nemam reci! :)

 3. Savršena, maštovita, posebna <3
  Naravno ti, a i haljina je za svaku pohvalu! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.