Posebno popodne / That special afternoon

Ovo je iznenadni četvrti post! Imala sam spremna već dva vrhstra posta, ali ipak reših da okačim ove slike. Zašto? Zbog radi prelepog popodnevnog druženja sa jednom od mojih najboljih drugarica – Nevenom Martinović. Ove slike su zapravo svedočenje o onom retko dobro provedenom vremenu sa dragom osobom. Zato mi je možda ovo najličniji post do sada.
Plus, posle ovoga smo išle u šoping i Nena mi je kupila savršenu crnu suknju u Bershki koju jedva čekam da fotkam za naredni post!
photo by Nevena Martinović
Sećate se moje filozofije da i jeftine stvari mogu da izgledaju sveCki? E pa ovim postom podcrtavam tu misao.
Znate koliko je koštalo ovo ludo ‘aljinče? 1500 dinara. Kod Kineza naravno.
Ovu torbu ne menjam. Carpisa kupljena  ovog leta u Veneciji.  Primetićete da nisam preterano luda za torbama.  Imam ih svega par. Ne mogu brate mili stalno da prebacujem stvari iz jedne u drugu. Mada iz bez čestog menjanja torbi uspela sam negde da zaturim/izgubim ličnu kartu…
Maramče je koštalo 150 dinara. Kupljeno u podzemnom prolazu ka Ušću. Uvek zastanite tu!
Kaiš je Stradivarius, ima ga i dalje, sada je 999 djunti, vrebajte ga dok ne dođe na popust ponovo, ja ga ukebah tako za 300.
Čizmaci su Safran, 2 godine stari, uglavnom planski nošeni za Beer fest i slične situacije kada me boli uvo da li ću da isprljam obuću.

Cvidže su MNG, Nena mi ih je pozajmila za fotkanje, hi hi.
Na drugoj fotki sam samo htela da vidite bolje ovu ćoškastu haljinu.
Celokupan autfit za kraj.
Samo da predupredim pitanjca i naglasim da je namerno isečena fotografija tako malo slobodnije.


Diotima

Diotima

34 Comments

 1. Moj novi omiljeni blog. A znas zasto? :) Zato sto si se slikala u haljini koju si kupila kod Kineza, zato sto si prelepa u njoj (a i inace si prelepa) i zato sto imas mnogo simpaticne komentare uz slike. :D Sanela sa bloga Get Sparkly :*

  • Da, da, dve nas je, Maja i Sanela. Na blogu mozes videti koja je koja (postoje linkovi za FB profile), mada sumnjam da ti je to bas nesto vazno u zivotu. :D

   Aaaaaaaaa (to je uzvik odusevljenja)!!!! Zaista mi je drago da smo te inspirisale, i nadam se da cemo jos neki put uspeti tako da ti zagolicamo mastu. :D
   Mislim da ce pisaca masina ipak biti najveci izazov za pronaci. ;)

 2. Ovo mi je prvi put da komentarišem neki modni blog! Krasno mi je to što izgledaš kao filmska Diva (i nije to samo zbog lepog lica i figure, već zbog sveukupnog utiska koji uspevaš da postigneš na fotkama), a pri tom si sva nekako draga i prizemna i ostavljaš te simpatične i nadasve korisne komentare… Samo napred!

  • Jesam, hihi. A ti si Koko Jelena, sa nacrtanom suzom, u prugastom Koko albumu :)
   Preko tih Mininih fotki sam primetila tebe i Katarinu Gaj, pa sam Katarinine fotografije i dogodovštine počela da pratim na fb-u, a onda nedavno kod nje na profilu videla tvoj blog i pomislila da mora biti da je taj blog Nešto naročito -neko ko druguje sa takvim naročitim damama mora i sam biti naročit.

 3. Super si, stvarno! :))
  Sviđa mi se tvoja spontanost,
  i da, takođe sam poklonik teze
  da i jeftine stvari mogu vrhunski
  da izgledaju, samo treba imati oko za to!:)
  Pratim te ;)

  • Hihhiihi, hvala Marija!! :))
   Pa da, sve je kinesko, manje vise! :D Drugarica mi je rekla da u New Yorkeru zapravo kupuju kinesku robu, skidaju njihove marke da se to ne bi videlo, jelte, pa kace svoje!

 4. Pingback: In a park –

Leave a Reply

Your email address will not be published.