Crveno je boja ljubavi

 Ovo je bio prethodni utorak, 19.02.2013, dan kada sam saznala da sam dobila prvu tv ulogu u zivotu :)
Evo kako je bilo:
Ja sam inace zavrsila Filoloski fakultet, engleski jezik. Time se i bavim. Profesorka sam. Medjutim, pored engleskog i engleske tj americke knjizevnosti, dve velike ljubavi su mi i francuski i gluma, te ih spojih u jedno kada sam se uspesno ubacila u pozorisnu trupu ”Bas-nas-brigovci’‘ na francuskoj katedri. Evo, par godina kasnije, odjednom me je nazvala drugarica koja je glumila tada sa mnom, i rekla kako im, u producentskoj kuci za koju radi, treba glumica koja zna engleski i francuski podjednako dobro, jer ce se serija snimati i na srpskom i na engleskom i na francuskom i na nemackom (rec nemackog ne znam, nisam bas vunderkind, tu cu morati da bubam ceo tekst :-)) Dva dana kasnije sam otisla na kasting, a tog utorka ujutru, jutro nakon audicije, dok sam bila kod svog Sokrata, saznala sam da sam dobila ulogu.
Fotke koje slede nisu u fazonu ”ludilo, jeij, uloga, baloni, kezovi, skokovi, natpisi, sampanjac”, iako bi mozda to bila za nekoga adekvatnija reakcija. Jednostavno bila sam srecna. Tiho srecna. Ne zato sto sam se dokazala nekome kako sam ja ipak glumica (moja preslatka 13ogodisnja privatna ucenica je jednom izjavila ‘‘ali ja necu da budem pozorisna glumica, niko za njih ne zna, glumica si tek kada te vide na ekranu” i mislim da je to trip koji vecina ima kada je u pitanju gluma). Bila sam zahvalna jer imam priliku da vec godinu dana radim posao koji obozavam, a sada mi se vratila jos jedna velika ljubav u zivot. Eto, mozda otud crveni blejzer, sto bi rekla moja baka, i crvene rukavice. Jeeer, crveno je boja ljubavi. :-)
A, naravno, fotke su delo moje najvece ljubavi u zivotu, mog Sokrata ~~
 
P.S. Znam da sam spomenula rec ”ljubav” nekoliko puta u tekstu, ali verujte, nikako olako, vec najiskrenije moguce.

 
Kaput – Balasevic
Cizme – Handmade leather
Pantishke – Bershka
Kais – Stradivarius/Bershka/Pull&Bear
Majica – New Yorker
Naocare -Vintage
Rukavice – sto dinara
Blejzer – Skinut sa devetogodisnje devojcice. Dobro, ne bukvalno.
Dobila sam ga kada sam imala 9 godina. Nosila sam ga tada na neki rodjendan. Jes mi bio malo veliki doduse, ali, sta cu, imala sam bele helanke i crvenu suknjicu i trebao mi je crveni blejzer po svaku cenu… Od tada, mozda sam ga sveukupno 3-4 puta obukla. Znam znam, presmesno je sto i dalje mogu u njega da udjem. :)


Diotima

Diotima

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.