H&M showroom Beograd – pretpremijera jesenje kolekcije

Pre par nedelja, u organizaciji Fashionbloger.rs, a za nas divan sajt Zenske price, bila sam u prilici i da fotkam i da isprobam odevne komade iz najnovije H&M kolekcije za jesen 2013. J Evo prvi je avgust, i napokon smemo da postujemo te slicice (i video, odnosno teaser snimak), pa da i vi vidite makar delic onoga sto nas ocekuje kasnije u avgustu kada se napokon i otvara H&M radnja u Delta city-ju.
 
Kuckam brzinksi ovaj tekst, jer hvatam wi-fi na parkingu nekog hotela u Ohridu, pa imam samo vremena da okacim fotke i gorepomenuti video. Nadam se da su ljubitelji H&M srecni koliko i ja sto Srbija napokon dobija njihovu radnju!
 
Video kolekcije OVDE <3
Brzinski smuckana kombinacija sa komadima iz najnovije kolekcije. Vrlo je nezahvalno osvetljenje bilo, reflektorsko, pa se detalji na pantalonama ne vide skoro uopste… Zato na slici iznad makar mozete da vidite kako izgleda ovaj crveni top i onaj fenomenalni okovratnik sa resama :)
Cizme iskoriscene u kombinaciji gore

Ovo su sada detalji iz aktuelne kolekcije:
Jednom, na ekskurziji Ceskoj, tokom gimnazijskih ludih dana, nisam jela 48 sati da bih imala para da kupim sebi H&M suknju, a drugarici majicu… Hvala bogu, nikada vise necu biti u toj situaciji da moram da stekam kintu za H&M kada odem preko :-D

 


Diotima

Diotima

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.