I’m so broke and foolishly in love

Slušala sam pesmu Museum of Flight dok sam sređivala fotke, bolje rečeno slušam je već danima, pa sam rešila da nazovem post po stihu koji mi ne izlazi iz glave.

Rolka - PFU (to vam je ona ”marka” koju imaju sve stvari kupljene na ulici)
Jakna - Pimkie
Kaiš – ne piše na njemu PFU, ali to je to, 450 kinti na ulici, čekirajte Sremsku pogotovo
Čarape – 150 dinara ispred VMA. Majke mi. Ne zezam se ni za lokaciju ni za cenu. Dobro, da, nisau A kvalitet, ali tople su, da ne poverujete.

Suknja - Bershka *
Čizmaci - Just women *
Ogrlica - Dragana Romić *

 
Objašnjenje prve *suknju mi je kupila moja drugarica Nena, nagovestila sam je još u ovom postu pre dva meseca, ali eto, nisam je nosila do sada!
Ova suknja je u pitanju, košta 2590 dinara.
Kada je sledeći put budem fotkala, postaraću se da se vidi taj savršeni visoki struk, ovaj put sam ga sakrila jer sam se opredelila za kaiš kao za sredstvo za naglašavanje. Kaiš je, pa… više je kul, dok je visoki struk elegantan..
Objašnjnje druge * – ovo su mi možda najomiljenije čizme koje sam ikada kupila, ali proklete bile neudobne su! Ja kao luda slikam samo onaj žućkasti par čizama, a imam 15ak pari! A to je zato što zaista samo njih i nosim, jer svakom drugom paru mi nešto fali…mislim, ili su demode čizme ili su, kao ove prokletnice, opasne po zdravlje stopala i zglobova.

i….objašnjenje treće * - O Draganinom fenomenalnom filmskom nakitu sam vam pisala još pre.
Ovo je druga ogrlica čija sam ja ponosna vlasnica – likovi su iz ”Mačke na usijanom limenom krovu”, drame Tenesi Vilijamsa. Možete da je najbolje vidite ovde.

 

Diotima

Diotima

18 Comments

    • A, sori, njih nosim od prvog posta, pa reko necu da smaram ljude njima ponovo. :)) Elem, kupljene letos u Palmanova Outletu blizu Venecije za 60ak evrica, stajale su medju vintage modelima, marka ne pise…trazila sam posle po netu, ali nisam ih nasla. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.