Opa Brooklyn style!

Photo by Socrates

Šal sam kupila pre jedno dve zime na ulici. Sada su ovakvi šalovi oko 600 dinara. Prejeftino! Imate kod tete u podzemnom prolazu ka Ušću šalove svih toplih boja i dezena.
Pantalone - Bershka, 3500 su bileNosila sam ih već par puta
( http://thediotima.blogspot.com/2012/11/catwoman-omage.html ) i ako se neko dosad dvoumio da li da se prikloni trendu fejk kožnjaka, ako ih kupi, one će mu dati odgovor.
 PS Na dugmetu za zakopčavanje im piše ”You don’t get it. No one does.” Htela sam da otfikarim odma’ to zlatno dugme, ali kada sam ovo pročitala, rešila sam da će to biti jedini komad odeće na kojem je preživelo nešto zlatno.
Jakna je bila 400 dinara pre 3 godine, u onim buticima ”od 100 do 1000”. Dobra imitacija, a i topla je! Ima tamo šta da se nađe…

Kapu sam dobila na poklon od mog Sokrata, tokom boravka na Divčibarama :) Prava vunena! Što znači da čelo malo svrbucka nakon nekog vremena, ali baš greje fino..

Košulja koja izviruje je iz Bershke, takođe. Bila je svega 1600 dinara proletos, a od krem viskoze je! Najprikladnija zamena za elegantnu svilenu košulju.
Sela sam na onaj debeli šal, ne brinite, ne sedim na mokroj travi ili betonu, nisam baš spremna da menjam bubrege za fotografiju
http://thediotima.blogspot.com/2012/09/dva-dana-u-petak-21.html
Priču o ovim Madonna starkama koje su koštale samo sto dinara imate u tom postu


Morala sam !! :-D


Diotima

Diotima

9 Comments

  1. Kao i uvek fantasticno simpaticna. Meni je vec glupo da komentarisem i hvalim te. Dodje mu ko neko laskanje (a toga po blogovima ima na pretek) pa zato provirim, odusevim se fotkama i outfitom i odem bez komentara. Ali pratim te svakodnevno! Bravo, lepoto! :) Sanela

    http://sparklyget.blogspot.com/

  2. Ja potvrdjujem sve sto gore kaze Sanela! Hajde, zivota ti, uradi nesto bezveze, cisto onako, da mi bude lakse! Pantalone i jakna su mi totalni hit, ali totalni! Ili mozda samo tebi predobro stoje! Mrzim te, aj zdravo!

    • Hhahahahahahhaha, jos sam davno procitala komentare, ali nisam umela da odgovorim, stalno sam se smisljala kako adekvatno da vam se zahvalim na tako lepim recima, i evo ukapirah da ne umem, samo mogu da vam kazem da ste mi strasno ulepsale svaki momenat kada bih se prisetila onoga sto ste mi napisale :)

      Hvala vam! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.