Perfect lipstick

U septembru je bila ”Grazia shopping night” nagradna igra. Dala sam jedan od tri dobitna predloga na temu ”šta raditi u toku shopping večeri” i kao nagradu dobila ovaj paketić koji je pred vama.

Naglasak je, doduše, na karminu – u pitanju je Maybelline color sensational pop stick lipstick.
Ova nijansa je 020 TROPICAL PINK i od srca preporučujem svakome ovu divotu!

Ja idealniji karmin u životu nisam imala. Prvo – ludački dobro izgleda, sav tako providan. Divni su i miris i ukus, nisu onako teško voćkasti kao kod nekih labela koje želite da smažete, nego lagano primamljivi, aj tako da kazem… Lagan je, uopšte ga ne osećate na usnama. Danas je moja Sanjica išla da ga kupi (jer sam je sinoć navukla na njega, kekeke) i kaže da košta neverovatnih 450 dinara u Liliju!!!
Kao da to nije dovoljno, vrhunac su boja i postojanost…….Ostala sam bez teksta. Prilagodjava se boji usana i naglašava je. Ostaje saaaatima, a ne isušuje usne. Ja ne znam kako je iko uspeo da napravi ovo čudo od karmina. Makar ga probajte sledeći put kada vam se ukaže prilika. …..pre nego što ja pokupujem sve zalihe, jelte……… 


 

Ostatak poklona od Grazia-e. Divan paket, zaista. Make-up essentials indeed.

 Moja Sanjica!


Diotima

Diotima

22 Comments

 1. Uzela sam skoro, baš ovu nijansu, bio mi je skroz simpa jer je providan
  i oduševila se!:)) Ja ga koristim u dnevnoj varijanti, umesto labela,
  i za divno čudo, nisam ga ni jednom pojela! :)))

 2. hi!
  i don’t speak russian (i’m learning it!) but i have to say that the lipstick suits you perfectly!

  до свидания!
  nastybrownies.blogspot.com

 3. Jecki, ako hoćeš dobar puder, od srca ti preporučujem Bourjois Healthy mix 52(to je nijansa koju ja koristim, a mislim i da je najsvetlija, a ti i ja imamo sličan ten…). Koristim ga negde od februara i apsolutno nemam nameru da menjam… :)
  Ete. :)
  Cmokić! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.