Serenity

Serenity – mnogo lepa reč… Istovremeno znači i spokoj i sreću i iskrenost.
 Šetala sam se i slikala sa svojom starijom sestricom, kupila sam Springfield patike koje ću nositi tokom narednih letnjih meseci i na kraju smo se sklupčale kod nje i gledale venčanice i svadbene torte povodom njenog najlepšeg dana! I da – jele smo home made čokoladne kuglice!
Ovo bi bila moja, lična, definicija reči ”serenity” .
Zaključak sastava – volim svoju sestru Leu ~~

Kaput sam kupila zime 2010e kod Kineza u bloku 70 za 2000 dinara. Bilo ga je i sledeće 2 sezone po skoro istoj ceni. Valja se promuvati tamo s vremena na vreme…međutim dugo nisam išla.
Pantiške – Bershka.
Kupljene pre par meseci, 3000-3500 hiljade valjda. Bilo ih je još uvek na sniženjima sad.
Kad zagudi, ove fol kožne pantalone su genijalne! Svi ti smešani veštački materijali odlično čuvaju toplotu …Čizme - Olang

Haljina iskorišćena kao tunika/majica – New Yorker
Ovaj divni kaiš je ili Bershka ili Stradivarius ili Pull&Bear… A šta da radim ljudi, žao mi je, ne znam, isekla sam etiketu jer me je nervirala, a nigde drugde ne piše na njemu! Kupila sam ga nedavno, sada tokom masovnih sniženja u Ušču, mada samo bog sveti zna u kojoj radnji, jer ja ih uvek zaređam jednu za drugom…
Sada kada ste pogledale fotke, pretpostavljam da ste primetile i ovu fenomenalnu БИСЕРИ ogrlicu!
Ona je malo umetničko delo Reciklama nakita
Nju sam kupila u koncept studiju Fabrika – magičnoj radnji unikatnih svaštarija u srcu grada, na Zelenom vencu. Lako se nalazi – tu je na početnoj stanici buseva 71/ 72 / 75.
Ali takođe možete da poručite ono što želite i preko Recikalama fejsbuk profila.

 

Diotima

Diotima

20 Comments

  1. Postoje ljudi koji jednostavno UMEJU da nose garderobu bez obzira na brend, dizajn, kvalitet… Ti i te kako umes i to sa mozgom! Me likey!

    xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.