Horseback riding

Diotima jahanje (4)

Here is what you need to know when it comes to horseback riding fashion – forget fashion, dress comfortably! Always wear pants and boots, no matter how hot it is outside.  Btw, I really loved the name of the horse I got to ride this time – Top Knight!


Pre par dana sam bila na jahanju – prvi put nakon 5 godina.  Pre sam bila clan Alekse Dundica, cak sam bila i asistent u letnjoj skoli jahanja, ali sada sam otisla u k.k. Divadjo.

Posto je ovo modni blog, jelte, da sa vama prvo podelim najvazniji modni savet – uvek nosite pantalone i cizme kada jasete! Ja konkretno uvek imam rane od sedla po unutrasnjoj strani kolena. Malo su manje kada sam u pantishkama, kao u ovoj varijanti, a bile su ogromne dok to nisam skapirala i isla na jahanje u helankama. Na dan jahanja je bilo 30 stepeni, mozete da zamislite koliko mi je bilo vruce, ali verujte, mnogo je bolje da istrpite pola sata (koliko traje jedan cas jahanja) nego da imate rane po nogama. Druga jako bitna stvar koju sam htela da podelim sa vama je to da je jahanje najbolja vezba za telo koju mozete sebi da priustite! Celo telo mi je bilo zategnuto – istog dana sam imala upalu ramena, ruku, ledja, nogu (pogotovo prepona) Pre 5 godina sam bila laksa 8 kila, tada se samo secam upale ramena, nisam imala predstavu da ce da mi bude ovakva reakcija misica.

Ovde je jedan cas jahanja valjda 1500 dinara, medjutim nasla sam ga na Popustima ili tako negde za 650. Primetila sam da vrte tu ponudu vec par meseci, sto Popusti, sto Grupko. Ako odete u Divadjo, trazite Dzonija da vam bude instruktor – on je meni sada drzao ovaj ”povratnicki” cas. Mnogo je fin covek i jako strpljiv.

To bi bilo to od mene, ako imate neka pitanjca, slobodno me priupitajte u komentarima 🙂

P.S. Fotke delimo Vrhunski Vitez i ja! (konjic mi se zove Top Knight)


Diotima jahanje (2)


Diotima jahanje (8)

 


Diotima jahanje (3)


Diotima jahanje (6)


Ovo mi je mozda omiljena slika!

Diotima jahanje (5)a


Photos by my Socrates

Shirt – Mango

Pants – New Yorker

Boots – Stradivarius

Follow my blog with Bloglovin

Diotima

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.