Navy Black


This post was inspired by this lovely elegant dress. In the movie Devil wears Prada, Miranda says with a sneer ‘‘Florals, for spring? Groundbreaking’‘. But this dress boldly combines the lace florals with the navy blue and black. And that is if not groundbreaking, than at least very daring! Only for the ones who admire its Parisian chic.

Dress – Modna Kuca Edi
Find the new collection online / on facebook / on instagram

Mnogo sam uzbuđena svaki put kada mi se ukaže prilika za novu saradnju, ali možda i još više kada po drugi put sarađujem sa istim brendom, jer onda imam želju da nadmašim sebe. To je naravno slučaj i sa domaćom modnom kućom EDI koju ste već imali prilike da upoznate na Diotimi.  Moram da ponovim da osim trikotaže, koja je njihova glavna delatnost, bave se i proizvodnjom konfekcije, a porodične tradicija duga preko 50 godina se nastavlja u vidu ovogodišnje kolekcije proleće/leto koja je već u radnjama!  Ono što je meni zapalo za oko je ova haljina koja me je asocirala na Pariz, pa smo Jelena i ja fotografijama pokušale da i scenografijom dočaramo njen pariski duh. Nadam se da vam se sviđa!

Photos by one and only Jelena Mitrović
Diotima

10 Comments

  1. *Diotima,haljina je prelepa!
    Volela bih da ovako nešto ponesem.

  2. Ovo je toliko graciozno i divno da sam zanemela! Dugo te nije bilo i bas si mi nedostajala 🙂 Kao sto je prethodno jedna devojka prokomentarisala, zaista si nadmasila sebe! Divan ambijent, divna haljina. model prelep, fotke cista umetnost! 🙂 Bravo Jelene! 🙂

  3. Cenim to sto uvek pokusavas da nadmasis samu sebe. Uvek si drugacija i uvek savrsena!
    Haljinica je vrlo nosiva i u poslovnim prilikama, bas mi treba jedna takva, otici cu da je probam 🙂

  4. Jednom recju bozanstveno! Svetlo na fotkama je divno, ti si prelepa, sve odise atmosferom “boemskog šika”. Kako si samo napravila tu frizuru? Moja baka je govorila da se ta frizura moze napraviti samo sa klamerima (bar je ona to tako zvala) gde to danas uopšte moze da se nabavi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.