Gentlewoman – Take Two

Čim sam saznala da ću da radim editorijal za parfem Gentlewoman by Juliette has a gun, odmah sam poželela da fotografije budu crno-bele, ali kada mi je Jelena poslala slike, mnogo mi se svideo original i rešila sam da ih ostavim u boji. Ali ipak je par slika bolje izgledalo ovako, tako da sam rešila u tom trenu da napravim dva posta – jedan, zvanični editorijal, u technicolor-u, ali i ovu drugu varijantu, isključivo black & white.

Takođe bih volela da dodam da se osećam  jako počastvovano što je oficijelni nalog brenda Juliette has a gun, čiji je  osnivač Romano Ricci – unuk legendarne Nine Ricci, objavio čak dve slike iz našeg editorijala na svom instagram profilu!

I da, da ne zaboravim, pošto me je par ljudi pitalo – friz sam sama radila, ali su za šminku za ovo slikanje bile zadužene ruke profesionalca pod imenom Maria Tothova. Inače, pored toga što nudi usluge šminkanja za sve prilike, Maria takođe drži i privatne časove šminkanja, pa ako ste zainteresovane da naučite kako same da slikate četkicama po svom licu eto sjajne prilike!

Košulja – Mamina iz 70ih

Pantalone – Zara, bratovljeve

Cilindar – Maslačak kostimi (1200 kinti)

Mašna – Avangardni sobičak

(divna Nataša mi je napravila razvezanu leptir mašnu specijalno za ovo slikanje)

Cipele (doduše vide se samo u prethodnom postu)- Rish obuća

*** Ako želite da osvojite Juliette Has a Gun – Gentlewoman 100ml bočicu, detalje o nagradnoj ogri imate u prethodnom postu, a naravno svaki komentar sa imenom i prezimenom ulazi u nagradnu igru iznenađenja! ***

Photos by Jelena Mitrović & Petar Vasić
Make-up artist – Maria Tothova


Diotima

7 Comments

  1. I friz i šminka su absolutely cool. Za outfit mi je već prešlo u naviku da ga hvalim! 🙂

  2. Jooj, toliko se već ponavljam, ali šta mogu. Prelepa si, a fotke je nepotrebno komentarisati. Bravo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.