Blue Silk Dress

I do realize this is only second post this January. The irony, though, is that I haven’t been idle, au contraire, I haven’t been busier. At this point I have approximately a dozen outfit post waiting to be published and an editorial I can’t wait to share with you! So, let’s start with the first one! The main role in this post belongs to the silk blue dress, and the supporting one to Monsieur Buddha, the cutest dog I have shared a photo shoot with!

Dress – BIUNE

Shoes – Office Shoes /Kitten

O, pa evo me! 😀
Znam da je ovo tek drugi post u januaru, ali ironija je da uopšte nisam bila dokona, već da sam dobar deo meseca provela radno. Kao rezultat toga uskoro sledi jedan editorijal koji predstavlja meni najdraži projekat na kojem sam u životu radila i ne mogu da vam opišem koliko jedva čekam da ga podelim sa vama!  U međuvremenu, počinjem sa redovnim objavljivanjem postića, svesna takođe da vam dugujem fotke iz Milana! Doduše, pre Milana, nastavljamo u staro-novom duhu, to jest sa pomocijom talentovanih mladih dizajnera.

Za BIUNE sam saznala tako što me je jedna od mnogo dragih drugarica pozvala da lajkujem njihovu stranu na fejsbuku. Kako sam bacila pogled na njihove haljine odmah sam videla sebe u njima i isto tako munjevito ih pitala kada mogu da dođem u njihov showroom na Dorćolu da i uživo vidim te senzualne krojeve i osetim pod prstima tu svilu i muslin. U ovom postu glavnu ulogu igra plava unikatna svilena haljina, a sporedna uloga je dodeljena gospon Budi, ako mene pitate – zaštitnom znaku BIUNE showrooma!

Što se tiče fotografije, i u ovoj godini, neprevaziđena Jelena Mitrović će nastaviti da drži direktorsku palicu, a ono što mi je jako milo da naglasim je to da je ovaj put za šminku bila zadužena jedna druga divna osoba – Dejana Vlašković!
P.S. Trknite kod Dejane na fb stranu jer 1000-ti lajk očekuje fenomenalan poklon!

Kad smo kod poklona, verujem da dobre navike ne treba menjati, tako da i u ovoj godini nastavljamo sa nagradnim igrama iznenađenja, a kao što znate sasvim je dovoljno da ostavite komentar na ovaj outfit post, a uz njega svoje ime i prezime. I naravno da pratite buduće postove da vidite kada izvučem baš vaše ime! 🙂

Photo by Jelena Mitrović

Make up  by Dejana Vlašković – Dejana Makeup Artist

Diotima

44 Comments

 1. Kompletan utisak – prelepo! Divna haljina, divna frizura (ona raspuštena, da ne kažem raspala, pletenica), fotografije su neprevaziđene i mnogo sam ljubomorna na njih! 🙂 Enterijer showrooma je baš onakav kakve volim! Ma sve mi se sviđa!
  Ana Tubić

 2. Prelepa haljina i boja!Kao neka princezica si! 🙂 ^^
  Aleksandra Stanković

 3. Haljina me podseća na jednu divnu klinačku uspomenu. Boja i materijal su isti kao što su bili kod moje svečane, u stilu princeze haljine. 🙂
  Maja Đurica

 4. Haljina prelepa je malo reći,boja kraljevsko plava,enterijer savršen.Kompletan utisak fotografije su uspele.Radujem se novom postu 🙂

 5. Предииивно! Обожавам хаљине, а тек овако добре….!
  Драгана Вицков

 6. Sigurno jedne od najboljih fotografija. Bravo! 🙂 I divna lokacija, kao i Buda 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.