Accessory post – prvenac / Ma first accessory post

Nažalost, nikako da nađem vremena da gledam malo i tuđe blogove, da se učim blogerskim cakama od vas devojaka koje imate više iskustva. Valjda cu ovih dana… Međutim, ono što jesam zapazila to je da postoje različite vrste postova: outfit post, accessory post, itd. Nisam imala pojma da postoji takva kategorizacija.Ako nekoga ne mrzi, neka mi napiše koje sve podvrste postova postoje, baš bi mi značilo!

Fala vi puno!!

Detalji koje sam koristila tokom današnjeg slikanja.

To je poseban post, doduše.

Šešir ste spazili i pre. Da, da, isti onaj, nemam čak dva crna šešira.

Cvaje su kupljene u Veneciji ovog leta. Vintage su. Volim tu reč. Volim ove cvidže.

E baletanke su….ne znam odakle da počnem. Kupio mi ih je moj dečko, moj Sokrat, ljubav mog zivota. Kao što vidite na njima je Vudi Alen. Moja druga velika ljubav. A baletanke… Baletanke su ljubav svih devojaka koje vole eru 60ih.

Mašna je P….S….fashion. Bila je šlag na torti jedne lepe devojačke Grazia shopping večeri

Moram da naglasim ko je umetnik koji se krije iza ovog vrhunskog ručnog rada.

Ako već ne posedujete neku od njenih unikatnih majstorija, sigurna sam da ste čuli za nju. Za Tanju Kapkejk. To je osoba kojoj bi trebalo da se obratite ako želite unikatno da hodate.

Evo ga link do njene fejs strane http://www.facebook.com/tanja.kapkejkii?fref=ts

Uživajte!

Diotima

12 Comments

  1. Zenska, i ja kada sam pocinjala sa postovima nista nisam znala, ali kako su sve vise devojaka posecivale moj blog tako su mi ukazivale na greske i evo sada je sve ok, posecuj druge blogove tako ces najbolje shvatiti kakvi sve postovi postoje, i uredjuj blog na svoj sopstveni nacin :)))

    • Ma da, naravno da cu da ga uredjujem onako kako mi najvise chuchi :), ali takodje zelim da se malo bolje upoznam sa raznim oblastima blogovanja 🙂
      mada kao sto sam i napisala gore – vremena mi manjka ya azuriranje svog bloga, a kamoli za poseceivanje tudjih…. :/

  2. Sesir i naocare su mi bas lepi! Ma mozes sta god hoces da postavljas ali ja bih najvise volela tvoje outfit postove da vidim jer se prelepo oblacis <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.