A romantic business woman

Kako biste vi nazvali ovu kombinaciju? Business romantic iliti romanticna bizMISMenka? Ne znam ni ja… Samo znam da ova kombinacija odlicno odslikava moja dva dominantna nacina oblacenja – kada idem na posao uvek sam u sakoima/kosuljama/pantalonama itd itd, a privatno najvise volim romanticne i leprsave komade, poput ove suknje od tila. Et voila – oba stila u jednoj kombinaciji. 🙂
PS Ovo mi je bila kombinacija za subotnji odlazak na kolace sa mojim Sokratom 🙂
Sako – 450 dinara, Mojekrpice.rs, Tikvica Krpicaimate je i na fejsu, jaaaako su povoljne stvari, ima popusta na vise komada i pritom je jako fina devojka!
SuknjaFashion Ducan, obozavam je!
Cipele – Stradivarius
Torba – poklon od Tasne Mistral, ne razdvajam se od nje, i zaista je nosim svaki dan na posao od kako sam je dobila. Osecam se kao prava biznis dama, hihi :))
Sat – Fossil, muski
Mindjuske – Six~~~~~~~   Sledece dve slike prikazuju radost nakon zavrsenog posla :))   ~~~~~~

Photos by my Socrates 

Diotima

13 Comments

  1. Mnooogo mi se svidja! Malo smelije mozda, ali volela bi da vidim kako bi moje kolege reagovale kada bi se pojavila tako obucena : )))))

  2. Veoma lepo:) Gledano s leđa, čini mi se da bi bolje išao kraći sako ili kakav drugi gornji deo:) Nisam ranije primetila da ima ovako lepih cipelica u Stradivariusu:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.