Fairy Dust

After the walk through the main street in Belgrade dressed like this, I concluded that wearing the glitter maxi skirt during the holiday season is like having fairy dust that makes everyone smile even broader! So many people felt the desire to talk to Jelena and me, take pictures with us, or help us by wearing the tripod. But the most special human being that addressed me was Stasa, the little fairy you can see in the last pic. She told me I looked like a mermaid and that mermaids are a Christmas miracle. Just her saying that made my entire year of blogging worthwhile.

HAPPY NEW YEAR EVERYONE!!!


Shirt – Retro Maca

Skirt – Just Wish It

Coat – My Mom’s, vintage


Još jednom – SREĆNA SVIMA NOVA 2015a!

Pošto sam kao mlađa bila pod jakim uticajem zapadnih filmova i serija, osećala sam potrebu da svakog prvog januara donosim New Year Resolutions, to jest da pravim liste i donosim odluke usmerene na to da mi pomognu da mi se život preokrene za 180 stepeni, da bude bolji.  Bila sam revnosna, svakog prvog dana u godini sam ih beležila. Pa pobogu, i u svim našim časopisima je pisalo da to treba da se radi, to jednostavno znači da to tako treba! I, naravno, na taj način sam svake godine sebe držala iznova zarobljenu jer sama činjenica da smatram da želim da mi život bude bolji implicirala je to da mi je sada ovakav kakav je loš. O, kretena li… Hvala bogu pre nekoliko godina sam ukapirala – život je divan baš takav kakav je! Tada su želje prestale, a kako su one prestale, otišla je i sva frustracija sa njima, a nastupila magija i čudo života – radost trenutka!

Namera ovog posta je da slavi neozbiljnost, pobeđivanje blama, radost pričanja sa neznancima, vilinsku prašinu, smeh, šljokice, sve Rudolfe, ušećereno voće, detinjstvo, sirene i sva čuda svakodnevice koja je jedina ta koja je magična ako je takvom napravimo!

***

Na kraju posta su imena svih dobitnika nagradnih igara, a pošto ste tagovali svoje prijatelje i njih sam uzela u obzir tako da tražite svoje ime među dobitnicima, ali i ime bliske osobe! 🙂 Možda ste bili nekome Deda Mraz!

***

/ Photos by a fairy who goes by the name of Jelena Mitrović! /
DOBITNICI

Dobitnice vaučera od 2000 dinara na kupovinu vintidž stvari u Jane Doe Vintage Shop-u su Nina Živković i Sanja Davidović.

Dobitnice vaučera na 20% popusta na kupovinu vintidž stvari su Milena Antić, Avogo Ph i Jelena Lena Videnović.

Dobitnica nagradne igre iznenađenja (u kojoj je samo bilo dovoljno da ostavite svoje ime i prezime kada komentarišete post) je Jelena Radović.

ČESTITKE SVIMA!!!

Zamolila bih dobitnike vaučera da se jave u inbox Bojani na Jane Doe stranu, a Jelenu Radović meni da bih joj poslala poklonče!

Diotima

12 Comments

  1. Pa ti si dobra vila! Hvala ti na ovom postu. Bas si me dirnula. Zelim ti da jos vise uzivas u zivotu u ovoj godini, posto ti to zaista umes! Srecna Nova godina, draga Jelena. p.s. Sneg je divan, a poslednja fotka me je ganula. 🙂

  2. Ovaj uvod je nešto najlepše što sam pročitala na početku ove godine!
    Baš oko dočeka smo diskutovali o tome kako su novogodišnje odluke velika zamka i kako je mnogo bolje prepustiti se trenutku jer ipak najlepše stvari dolaze neplanirano, ne mogu se predvideti. 😉
    Dovoljan je trud da budemo bolji i rezultati neće izostati.
    Da ne zaboravim, hvala puno na poklonjenom popustu, obožavam vintage stvari i sigurna sam da ću u onoj divnoj radnji pronaći nešto da častim sebe za početak novih radnih pobeda! 🙂

  3. Ja mislim da ti je ovo najlepsi post koji sam procitala do sada 😀 Srecna Nova godina i tebi, sve najlepse zelim! :***

  4. Predivne fotke i ti na njima. Sve najlepše u ovoj godine. Puno uspeha u svemu. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.