Film made

The leading role in this outfit combination belongs to the unique Manufaktura cdR bags made out of film tape! I kept rest of the combination pretty simple, casually classic, you might say. I shot three bags, and for each bag I opted for a different Photoshop edit, hoping to make three different photo stories. Hope you like it!


Pre par godina sam na fejsu naletela na jednu drugaciju stranu sa nakitom, zvala se Dragana Romic – Filmski nakit. Kao sto samo ime kaze, sve stvarcice su napravljene od filmske trake. Tada sam porucila dve ogrlice – jednu sa Ketrin Hepbern, drugu sa Brikom i Megi iz moje omiljene drame Tenesi Vilijamsa Macka na usijanom limenom krovu. Par godina kasnije, ponovo sam se srela sa Draganom. Naziv se promenio u Dragana Romic – Manufaktura cdR, dodala je u svoju ponudu torbice kojima je zapravo i posvecen ovaj post, ali ono sto se nije promenilo je originalnost njenih radova. Sve do 25og avgusta mozete da ih pogledate u KC Gradu u okviru letnje prodajne izlozbe Kreativnost u Srbiji.

Pre nego sto predstavim ove torbice za sve nas filmofile, zelim samo da kazem da je dobitnica Alverde seta za kosu Kristina Barać, a dobitnica Tanja’s ArtWorld sandala/papauca po zelji  Biljana Petrovic.  Cestitke obema!! Zamolila bih Kristinu da se meni javi u inbox, a Biljanu direktno Tanji da bi se dalje dogovarale oko modela 🙂

PS Kao sto mozete da primetite slikala sam tri torbice i zato su i obrade slika drugacije: jedna torbica – jedna foto filmska pricica! 🙂

All photos by my SocratesShirt – No name / Zapravo haljina kupljena na Bazaru pre par godina

Skirt – Lovely Шолаја

Shoes – Stradivarius

Hat – No name / kupljen u Londonu pre 8 godina u Portobelo roudu

Necklace – C&A

Bags – Manufaktura cdR

Diotima

4 Comments

  1. Pa gde nalazis sve te strava lokacije?! 🙂 Predivne fotke! Narocito one sa vespom. 🙂 I mnogo zanimljive torbice 🙂 Bravo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.