Little Grey Riding Hood


When its cold outside the best alternative to the coat is a cape! A warm fashionable cape. And if it also has a cool hood like this one, well then it is a pure fashion winter perfection. No Big Bad Wind can harm you in any way!

Cape – White Crow for Jane Doe Vintage Shop

BowtieAvangardni sobičak

Nastavljamo sa postovima koji se koncentrišu na predivnu vintidž i dizajnersku ponudu Jane Doe Vintage & Designer Shop-a! Ova pelerina je delo Bele vrane, odnosno Ane Uzon, mlade dizajnerke iz Pančeva koja izlaže u Jane Doe radnji. Njena garderoba odiše skandinavskim minimalističkim duhom. Svi komadi koje sam videla do sada su jako nosivi, a neverovatno unikatni, tako da kada ih obučete možete da budete sigurni da niko u prostoriji neće imati ništa slično vama! Meni se jako sviđaju njeni neočekivani obrti u dizajnu kragni, a smatram da se pogotovo lepo poigrava formom jednostavne bele košulje. Na prvoj slici ispod teksta se nalaze samo neki od njenih radova!

A sada sledi neočekivana objava!

Iznenadno izvlačenje dobitnice prvog kruga u kojem vas nagradjuju Jane Doe Vintage Shop i Diotima je Tijana Ilić!! Ona je osvojila dizajnerski ili vintidž komad po izboru!!

Zamolila bih Tijanu da mi se javi na mejl da bismo se dogovorile dalje oko preuzimanja nagrade!

Ako i vi želite da osvojite unikatni komad na kraju posta imate pravila nove nagradne igre, jer upravo je počeo drugi krug!

Photos by lovely Jelena Mitrovic

Ana uzon

NAGRADNA IGRA

Nastavljamo sa velikim Novogodišnjim darivanjem dizajnerskih i vintidž stvari!

Na slici ispod sam htela da pokažem da sam u ove dve godine postojanja Diotime imala priliku da nosim stvari svih triju dizajnerki čije unikatne komade možete da osvojite (rajf Rehab,  košulja Bela Vrana, cvetna haljina PinUp Art), a naravno u prethodnom postu ste videli vintidž haljinu koja takođe može da bude vaša!

Da biste učestvovali samo odradite sledeće korake  i to je sve:

1. Lajkujte i šerujte Jane Doe Vintage Shop (stavite opciju public kad to radite)

2. Tagujte sebe i još dve osobe na OVOJ slici, a potom

3. Šerujte istu tu sliku (opcija public)

****** Ako je slika dostigla maksimalan broj tagova tagujte sebe i prijatelje na OVOJ ******

To je to!

Pratite redovno postove jer će i sledeća dobitnica biti objavljena iznenadno! 🙂

(U nagradnoj igri mogu da učestvuju svi, ali je poštarina plaćena samo na teritoriji Srbije)

collage

Diotima

27 Comments

 1. Ne ucestvujemo mi bez fb :p 🙂 Nema veze, nego, htela sam da kazem da sam posle proslog posta gledala neke slike Bele vrane i masne iz Avangardnog sobicka i skroooz sam odusevljena! Bas, bas 🙂 A ova odevna kombinacija je, naravno, jos jedna od fenomenalnih u nizu 🙂 :*

 2. Cestitke Tijani-ucestvujem i ovaj put-pohvale za Anu Uzon divno zaista, yahvaljujuci tebi saznamo i vidimo mnogo lepog-a ti prelepa kao i uvek …

 3. Ostavljas bez teksta! Prosto ne mogu da verujem koliko tebi taj vintage stil stoji ^_^ Savrseno!
  Jovana Veljkov

 4. Volim pelerine ,i imam i nosim upravo jednu takvu zimsku pelerinu.
  Ana Radivojević

 5. Samo da vam javim da je i druga slika dostigla max. broj tagovanja (ja nisam uspela 2. osobu da tagujem usled popunjenog kapaciteta)
  Pozzz!

 6. Obožavam crnu boju! Od glave do pete! Naročito kada je sve ovako skladno uklopljeno, a opet nije monotono. Zanimljiva igra različitih tekstura i savršenog kroja kaputa. Prelepo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.