The good old times

Photos by Boris BurićAl Kapone stil, hi hi

Ova prelepo jednostavna leptir mašna je iz Džidžabidžarnice Duša i koštala je svega 300 dinara!
Trk u Pančevo, u Aviv park, tražite šator ispred Lagune!

Šeširko je kupljen ispred Stargog Merkatora, na tezgi. Košta 400 kinti. Ako nekoga zanima, uzela sam broj te žene koja ih prodaje – kontaktirajte me slobodno na fejsu u inbox.

Viskozna krem košulja je iz Bershke
 
Ona savršena velika mašna koja govori više jezika, i jezik 60ih, i jezik učiteljica, ma i nemušti, e ona vam je iz New Yorker-a. I svega je 500 dinara! Ima ih još uvek u Ušću, uzeh je pre par dana.
 
E pantiške – pantiške je moja mama napravila sebi pre 30 godina. Znam, znam…

Leptir mašna, kao što rekoh – http://www.facebook.com/dzidzabidzarnicadusha

 

Diotima

26 Comments

 1. Jao izvini Al Kapone, nisam te prepoznala 😉
  Divno si se obukla, fotografije su super, a kosa ti je fantasticna *_*

  • Ijao, kupila si me za sva vremena tim komentarom kao da je iz filma!!!!!! HVALA TI HVALA TI HVALA TI Samra na ovako divnim recima!!!!
   Evo, idem odma da skoknem do tvog bloga! 🙂

 2. Nesvakidašnji modni blogovi me uvijek obraduju jer osvježim memoriju da osim “površine” koja vlada u sklapanju krpica ima i veoma izražajnih i kreativnih duša koje modu žive, daju joj duh i umjetničku atmosferu!

  • Jedan od glavnih razloga zbog kojih nisam htela da otvorim blog (iako je ta ideja prisutna preko goinu dana) je taj sto sam gledala modne blogogve i sve sto bih videla je samo puko ”sklapanje krpica”, kako si ga lepo nazvala. Liseno duha.
   Ali ipak ga evo otvorih, ali se obavezno vodim Sinatrinom pesmom – ”I did it MY way” 🙂

   Tako da, Jano, HVALA TI NAJISKRENIJE MOGUCE NA TOM KOMENTARU! Znaci da uspevam u onome sto sam zacrtala sebi. Hvala ti. Zaista! 🙂 🙂 🙂

 3. znaci znala sam za pantalone, samo sam cekala da napises da su ti od mame…auuu…super su slike,kombinacija mi se mnogo svidza ticerka 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.